SOCIAL MEDIA CAMPAGNE HELPT BIJ MIJN ONDERNEMING

Ik maakte mijn social mediadesigns vooral op canva, dit ging eigenlijk altijd erg goed maar ik was toch toe aan iets nieuws, en meer vastigheid. Ik was opzoek naar een online marketingbureau die mij dus kon helpen met mijn social media posts en ervoor kon zorgen dat er een “feed” ontstond. 

Zo gezegd, zo gedaan. Online Infinity sprak mij meteen aan toen mijn schoonzus vertelde dat hen het online marketing bedrijf waren die haar logo hadden ontworpen! Toen wist ik dat zij waren waar ik naar op zoek was. Mijn schoonzus gaf mij het mobiele nummer van de eigenaar van het online marketingbureau Online Infinity, en ik belde hem meteen op, hij reageerde erg enthousiast dat ik via mijn schoonzus was gekomen en al snel maakte we een online belafspraak.  

Ik legde uit wat ik verwachtte van mijn social media posts en hun verzekerde mij dat dit wel moest lukken. Ze stuurde mij wat schetsen op en dit vond ik erg tof! Ik had een paar toevoegingen en die kreeg ik ook weer snel terug opgestuurd. Ik voelde me op deze manier gehoord, en daar was ik erg blij mee. 

De voordelen van deze online marketingstrategie waren voor mijn social mediacampagne vooral:

  • Ik kreeg een nieuwe kijk op mijn content
  • Inspiratie 

Door de content die online Infinity leverde had ik ook inspiratie om zelf nieuwe dingetjes te ontwerpen, dit heb ik al lang niet meer gedaan en vond het dus leuk om hier weer even mee bezig te zijn.

online-infinity.nl