Home

 • Wat is een uitvaartverzekering?

  Uitvaartverzekering is een kleine levensverzekering die u helpt bij het betalen van begrafeniskosten en andere schulden wanneer u sterft. Meestal varieert een beleid van $ 3.000 tot $ 30.000, wat veel minder is dan een standaard levensverzekeringscontract. Als u probeert te achterhalen of een begrafenisverzekering zinvol is, zijn hier enkele belangrijke kenmerken om in gedachten te houden:

  Het is nu gewoon logisch om een ​​uitvaartverzekering af te sluiten!

  Hoe langer u wacht met het afsluiten van een uitvaartverzekering, hoe hoger de prijs zal zijn. Laten we als voorbeeld stellen dat u nu 55 jaar oud bent en u vergelijkt de offertes van uitvaartverzekeringen op onze rekenmachine. Nu, doe alsof je 70 jaar oud bent, en voer de uitvaartverzekeringsoffertes opnieuw uit. Zoals je ziet is de prijs een stuk hoger! Bovendien, als u wacht en uitstelt, komt u mogelijk niet in aanmerking vanwege toekomstige gezondheidsproblemen die u vandaag niet heeft. Daarom zal het kopen van een uitvaartverzekering nu garanderen dat uw premies laag blijven en dat uw overlijden niet leidt tot financiële problemen voor uw dierbaren. Een uitvaartverzekering geeft uw dierbare de mogelijkheid om begrafeniskosten te dekken, zoals: service, kist, begrafenis en begraafplaats. Het kan ook worden gebruikt om extra eindkosten te betalen, zoals openstaande medische rekeningen, juridische kosten of andere schulden, zoals creditcardrekeningen. Bovendien biedt een uitvaartsverzekering nooit veranderende premies en contante waarde die garandeert dat uw dekking nooit zal verlopen.

  Ikverzekerhetbeste.nl

 • SOCIAL MEDIA CAMPAGNE HELPT BIJ MIJN ONDERNEMING

  Ik maakte mijn social mediadesigns vooral op canva, dit ging eigenlijk altijd erg goed maar ik was toch toe aan iets nieuws, en meer vastigheid. Ik was opzoek naar een online marketingbureau die mij dus kon helpen met mijn social media posts en ervoor kon zorgen dat er een “feed” ontstond. 

  Zo gezegd, zo gedaan. Online Infinity sprak mij meteen aan toen mijn schoonzus vertelde dat hen het online marketing bedrijf waren die haar logo hadden ontworpen! Toen wist ik dat zij waren waar ik naar op zoek was. Mijn schoonzus gaf mij het mobiele nummer van de eigenaar van het online marketingbureau Online Infinity, en ik belde hem meteen op, hij reageerde erg enthousiast dat ik via mijn schoonzus was gekomen en al snel maakte we een online belafspraak.  

  Ik legde uit wat ik verwachtte van mijn social media posts en hun verzekerde mij dat dit wel moest lukken. Ze stuurde mij wat schetsen op en dit vond ik erg tof! Ik had een paar toevoegingen en die kreeg ik ook weer snel terug opgestuurd. Ik voelde me op deze manier gehoord, en daar was ik erg blij mee. 

  De voordelen van deze online marketingstrategie waren voor mijn social mediacampagne vooral:

  • Ik kreeg een nieuwe kijk op mijn content
  • Inspiratie 

  Door de content die online Infinity leverde had ik ook inspiratie om zelf nieuwe dingetjes te ontwerpen, dit heb ik al lang niet meer gedaan en vond het dus leuk om hier weer even mee bezig te zijn.

  online-infinity.nl